Support » Plugin: Elementor Website Builder » Elementor Not Loading Anything and Broke My Site Error in Code

  • Resolved dj45516

    (@dj45516)


    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘getEditModel’ of null
    at addCustomCss (elementor-custom-css.js?ver=1.9.1:13)
    at _runHook (editor.min.js?ver=3.0.1:2)
    at Object.applyFilters (editor.min.js?ver=3.0.1:2)
    at child.addStyleToDocument (editor.min.js?ver=3.0.1:2)
    at child.e.each.r.<computed> [as addStyleToDocument] (common-modules.min.js?ver=3.0.1:2)
    at _default.renderGlobalsDefaultCSS (editor.min.js?ver=3.0.1:2)
    at Editor.<anonymous> (editor.min.js?ver=3.0.1:2)
    at p (load-scripts.php?c=1&load[chunk_0]=underscore,shortcode,utils,jquery,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-core,jquery-u&load[chunk_1]=i-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=5.5:14)
    at f (load-scripts.php?c=1&load[chunk_0]=underscore,shortcode,utils,jquery,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-core,jquery-u&load[chunk_1]=i-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=5.5:14)
    at l (load-scripts.php?c=1&load[chunk_0]=underscore,shortcode,utils,jquery,backbone,wp-util,wp-backbone,media-models,moxiejs,plupload,wp-plupload,jquery-ui-core,jquery-u&load[chunk_1]=i-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable&ver=5.5:14)

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 41 total)
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.