Support » Plugin: Wordfence Security - Firewall & Malware Scan » Elementor fails with wordfence

  • Resolved acadzo

    (@acadzo)


    Yesterday afternoon, after working on elementor for long hours, wordfence popped up with a message, and that I should whitelist or dismiss ( To be honest, I didn’t really understand the fully meaning of the pop up, I remember I saw something admin ) and just to be safe and security safer, I clicked dismiss because I saw admin.

    After that, Elementor have stopped working. When I try to open a page, it will fully load elementor tab in the right but my page will not come up, only a white page.

    I checked all through wordfence for that event I dismiss, so I can whitelist or cancel it, I could find it. Because we a lot of pages on a daily basis, I painfully restored wordfence to default, clicked on delete all tables and data after deletion. I uninstalled wordfence and deleted it, yet, my pages aren’t loading on elementor.

    This is so painful because I’ve been trying all I can for 24 hours now, time wasted, that time should have been used for something resourceful.

    What do I do to revert that action? I need to get elementor to load my pages. I have another website, elementor works well there. So it is obvious it’s the action I dismissed via wordfence.

    Any help with be appreciated. I need to install wordfence back but I need elementor to work.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • (I meant I couldn’t find it).

    Plugin Support WFGerroald

    (@wfgerald)

    Hey @acadzo,

    Can you try putting the Wordfence Firewall in Learning Mode, then try loading the pages. Then you should see the option to whitelist it once more. After you do this you should be able to reenable the Firewall without any issues.

    Please let me know how it goes.

    Thanks,

    Gerroald

    Thank you @wfgerald . I did put wordfence in learning mode, the pages still didn’t load. Please note: I reset wordfence to default yesterday, uninstalled and deleted wordfence, its table and data yesterday.. Hoping every action it took will reverted but it didn’t work. Now i have a wordfence with fresh data.

    Please what else can i do?

    At the same time i asked for help here, i also did with Elementor. Got a response on series of reason why the page aint loading.. While trying it one by one, found out the reason was because of the Preloader i installed. So painful of my wordfence data is gone just because of a preloader.

    Anyway, its fixed. Its the preloader thats the problem. I bet that must have been the warning i received from Wordfence at that time. Thanks.

    Plugin Support WFGerroald

    (@wfgerald)

    Hey @acadzo,

    Thanks for the update, and happy to hear it!

    Please let us know if anything else comes up.

    Thanks,

    Gerroald

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.