Support » Plugin: Elementor Page Builder » Elementor Editor not loading in 1 page of my site

  • Resolved sergioazul

    (@sergioazul)


    Hi!!! I recently tried to add a few more things on my website, but one of the pages seems not to load the Elementor Editor and the logo stays there eternally loading. Is there something I can do to fix this?? Whi is it just not working in one of the pages of my website? Why is it not affecting the rest? Please, I really need help. Thanks in advance. I’m running WordPress 4.9.4 with elementor v1.9.8.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi We have exactly the same problem here as only on one page it suddenly started to no more work! WP 4.9.5 + Elementor in its newest release. Desinstalling plugins won’t help. Our dev already wrote in the forum but did not get any answers until now.

    PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_post() on boolean in /path/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/settings/page/manager.php:103

    The frontend displays nice and yesterday evening we were able to work on all sites without any problems. The elementor is still working fine on all other pages. On the page, it is no more working we have inserted predefined layouts – nothing else!

    Hi, I still don’t receive any answers from support team. It is a shame that this happens. I found a work around to work on that specific page. Every time I need to modify that page I have to change it’s permalink: for example… http://www.website.com/page – I have to change first the peralink to, let’s say http://www.website.com/page1 and that way the eleentor will load with o problems, so then I make the changes and after I have made the modifications I want I save it and change the permalink again to its original name and save. Hope this helps, it is still a workaround and I am still waiting for a proper answer from the Dev Team. Cheers!!!

    Plugin Support Ben Pines

    (@benpines)

    I don’t see any issue in the link you provided

    propeldms

    (@propeldms)

    I just ran into this same problem. I’ve disabled all other plugins, tried changing themes (to twentyeleven), tried deleting and then reinstalling Elementor and Elementor Pro using the latest released files – all of these had no effect.

    One page take a very long time for the editor to load – in Chrome about 2 mins, in FireFox about 1 min. I’ve submitted a ticket with Elementor support. Waiting to hear back.

    i still have this issue 🙁 please help

    I found that my problem was with an add-on for Elementor, a 3rd-party plug-in called Elementor for Devices. Elementor and Elementor Pro had upgraded and were no longer generating a variable that Elementor for Devices required. I had to disable Elementor for Devices and then I could edit the page again.

    Check your debugging console for errors and track them down. The issue isn’t likely with Elementor or Elementor Pro but rather some other free plugin made a year or more ago that hasn’t been updated to be used with current versions of Elementor.

    I hope this helps.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Elementor Editor not loading in 1 page of my site’ is closed to new replies.