Support » Plugin: Elementor Website Builder » Elementor does not load. Bug?

  • Hi!
    Thank you for the great plugin.
    I use Elementor in two website, the first is loaded with plugins and is really a big one page website. In this big website, Elementor loads and I can edit the pages.
    The second website is small, few plugins, basically it is a home page with a logo and some short text into it. Check the website at the link above.

    In the small website, Elementor will not load. I tried some fixes:1.Increased php memory limit to 512Mb and reboot the server. 2. Increased wp_memory_limit to 512Mb and reboot the server. 3. Disabled all the extensions in my Chrome navigator. 4.Cleaned the browser cookies. 5. Disabled all the (few) WordPress plugins at this website. 5.Installed the plugin Enable jQuery Migrate Helper.

    All I need to do in this website is to add a quick contact form and an email. I expected to do this in 5 minutes and it is taking me now 50 minutes of work. Please, is there anybody that can help me fix this Elementor bug?

    any help is welcome! ๐Ÿ™‚

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I feel your pain! I went through the same issue and spent hours to identify the issue. And lo, I found it and fixed it.

    Sine plugins are not the issue (as it was in my case as well), I would place my bet on CloudFlare. Are you using it by any chance?

    If so, head over to CloudFlare and disable the “Rocket Loader” under “Speed”. This will load Elementor.

    You can turn it back on after your edits.

    Hope this helps. Good luck!

    Thread Starter itmonitor

    (@itmonitor)

    @seed2launch thank you for your reply. I checked Cloudflare and the Rocket Launch is disabled, however Elementor will not load. Any ideas? ๐Ÿ™‚

    Hello,

    I had the same problem when I update WordPress.
    The solution that I had found is : install et activate the plugin classic editor.

    Perhaps, it is the solution for you ๐Ÿ˜‰

    Same for me.
    I installed WP 5.5 and the current version of Elementor. Sometimes Elementor loads, sometimes it doesn’t, and sometimes only part of the website loads. My theme is Ocean WP. I configured 256MB of Ram for PHP. Classic Editor doesn’t fix the problem either.

    One week later :-/

    Now after the next Update Elementor will no more work :-(((. No Way, not even in safe mode. Elementor no longer loads. Please help!

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by wolf23.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Elementor does not load. Bug?’ is closed to new replies.