Support » Plugin: SG Optimizer » Elementor Conflict

  • Resolved kerem

    (@yashru2)


    Hello,
    Whenever I change something with Elementor + Elementor Pro, SG Optimization plugin prevents it from showing itself properly. When I deactivate SG Optimization plugin, I can see everything just like I designed. But if I activate it back, it looks just weird… It doesn’t apply my changes. It also works when I choose “Internal Embedding” in Elementor settings.
    I’ve tried contacting SiteGround support, excluding Elementor .css files in SG optimization plugin, no luck. (My popup’s designed worked when I excluded all of Elementor .css files though. However design I made in footer was still wrong. Therefore I’m sure that SG Optimizer’s caching is preventing Elementor from functioning properly)
    I need this to be resolved, can you please help me?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    Hi @yashru2

    Would it be possible to give me the ticket ID, so I can check your site.

    Regards,
    Stanimir

    First of all, thank you for your interest.
    This is my ticket ID: 3409216
    I’ve provided some images on that conversation.
    Right now for example the design I make on this page is not shown properly.
    If you want I can provide login credentials to you if we talk on Siteground ticket.

    Plugin Author Hristo Pandjarov

    (@hristo-sg)

    SiteGround Representative

    Please, update your ticket with up-to-date information for your site since you’re constantly modifying it and we’re unable to troubleshoot it this way. All the tests we’ve made with Elementor and your page were successfuly – cache is properly purged on all changes and all modifications are visible right away.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.