Support » Plugin: GiveWP - Donation Plugin and Fundraising Platform » Elementor bug with the custom content

  • Resolved QantumThemes

    (@qantumthemes)


    Using a Give form with custom content within an Elementor page causes the whole page content to be loaded within the Give plugin content output.
    Apparently there is an issue with the post query, and adding a wp_reset_postdata() before the plugin output can help you solve this.

    I took a video for you

    https://www.dropbox.com/s/nx0uikpn6goe2m3/give%20bug.mov?dl=0

    It only happens using Elementor.

    Regards

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Rick Alday

    (@mrdaro)

    Hi @qantumthemes

    I was able to reproduce this bug and created an issue for it here: https://github.com/impress-org/givewp/issues/4835

    We currently don’t have a timeline for hearing back on this, but I have marked your ticket and will keep you posted with any progress I see moving forward.

    I appreciate you being helpful while we work through discovering the issue.

    Plugin Contributor Ben Meredith

    (@benmeredithgmailcom)

    Hi @qantumthemes

    Great news! There’s a fix for this already in the plugin settings. Navigate to Donations > Settings > Advanced and disable the the_content filter.

    That should resolve this for you!

    Thanks!

    QantumThemes

    (@qantumthemes)

    Amazing, thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Elementor bug with the custom content’ is closed to new replies.