Support » Plugin: Elementor Website Builder » Elementor 3.0.1 makes the editor unusable

  • larsvonhierblau

    (@larsvonhierblau)


    I can open the editor under 3.0.1 and actually faster than before. But if I create new elements they appear double, the formats are not saved after editing and updating, the elements not following the order after saving or updating.

    It additionally shows me some error codes in Google Chrome. I am wondering if it’s related to my setup or if this is another general problem. For now, I had to roll back to 2.9.9.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • iwebcrafter

    (@iwebcrafter)

    I am having the same problem. Not going to be able to update until this if fixed. I am also using the latest version of WP Asta Pro Version 2.6.3. Right now the site is totally unusable. Too many bugs to mention. I am reverting to backup. If you have not already updated, I would highly recommend that you do not use this latest release on a production site, especially if you are upgrading from a previous version of Elementor or Elementor Pro.

    prokulit06

    (@prokulit06)

    Same here the editor is not useable the widget is gone

    larsvonhierblau

    (@larsvonhierblau)

    Just forgot to mention. Also the alternative loading mode as well cache plugins disabled doesn’t work.

    brainsuperglue

    (@brainsuperglue)

    WHAT THE HELL IS GOING ON!

    I, basically since 3.0.1 have a page that has eaten itself.

    If I add a section, update, open a different page and then go back to the old page, the section doesn’t show in the Elementor editor yet does appear on the active page.

    If I open up the Navigator, the section is shown but if you try and delete it, nothing happens.

    Or if you try to delete an existing section with the + DOTS X header, it euther starts changing font characterisics such as size or appears to look at the History and deletes what you last added through it. It doesn’t actually delete the section on the page.

    Some plugins whilst working cannot be seen in the Page section of the Editor, for example “Elementor Google Map Extended”. Again, if you go to Navigator you can find the section and click on plugin and make changes but this is not a useful workaround as you CAN’T SEE THE MAP!

    This is VERY broken.

    Please fix ASAP.

    Thanks.

    brainsuperglue

    (@brainsuperglue)

    In addition, sometimes when clicking on the Section delete, it will delete columns one by one until nothing is left in the section and then it will delete itself. That’s IF the section you want to delete, the + DOTS X header is shown in the first place. I’ve got five sections now that have hidden themselves in the Editor.

    iwebcrafter

    (@iwebcrafter)

    I think Elementor 3.0.1 has COVID!! It’s eating all my widgets.

    rebeensarbast

    (@rebeensarbast)

    I have a problem with 3.0.1 too, I can’t edit anything.

    prokulit06

    (@prokulit06)

    Just roll back the version of elementor don’t update to the latest version.

    gabhelper

    (@gabhelper)

    .If you have issues within the editor you have to use the safe mode to rule out an issue with a third-party plugin:
    https://docs.elementor.com/article/480-what-is-safe-mode
    https://docs.elementor.com/article/184-cant-edit-with-elementor

    .If you have layout issues following an update you have to check if the regenerate CSS tool helps to rule out an issue with your server cache, and you have to check if the problems are linked to your CSS print method:
    https://docs.elementor.com/article/235-update-issues
    https://docs.elementor.com/article/204-my-changes-do-not-appear-online

    • This reply was modified 3 months ago by gabhelper.
    • This reply was modified 3 months ago by gabhelper.
Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.