WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Editor Tool Bar missing from Simple:Press Forum

[Resolved] Editor Tool Bar missing from Simple:Press Forum

  • Hi, looking for any comments/feedback from anyone.

    Decided to add a forum my a WordPress site, Tried BBPress and gave up on that after two days as it would not do what I wanted and had very slow support.

    Then read about Simple:Press, un-installed BBPres and installed Simple:Press, after debugging two WP plug in conflicts (option buttons) I have it working.

    However, I suddenly realise that the Editor Tool Bar is not showing up in the ‘Create Topic’ or ‘Add Reply’ windows.

    Am I missing something here, is there a hidden setup option button that I have to tick to get it to show?

    I’ve checked the Support site list of SP plug-ins and see an editor mentioned, but it is not listed in the available plug-in listing.

    I’ve been a WP user for one year and have three sites, have added a number of WP plugins and understand it quite well now. I am pretty IT savvy, but….

    Getting Simple:Press to do simple things is beginning to wear me out!!!

    I understand that they now charge for plug-in, but surely a standard editor toolbar is part of the basic product?

    Any comments most welcome.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Editor Tool Bar missing from Simple:Press Forum’ is closed to new replies.
Skip to toolbar