Support » Plugin: Events Manager Pro - Mollie Payments » edit the css of the Events Manager Pro – Mollie Payment Gateway plugin

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
 • Wat je kunt doen is in de admin-panel gaan maar:
  weergave > customizer > extra css
  Daar kun je de CSS toevoegen die nodig is.

  Als je wilt weten welke classes je moet aanpassen, gebruik dan de Ontwikkelaarstools van je webbrowser. Achtergrondinfo over ontwikkelaarstools

  Succes!

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  Hi Dido,
  Unlike what “opmaken” said, I developed the plugin with as little css as possible. That way you can simply style it through your own style sheet.

  What exactly do you want changed? Perhaps I can give you some pointers. 😉

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  @opmaken, dat werkt alleen als dat in je thema is ingebouwd. Dat is dus niet echt een “veilig” advies. Lang niet ieder thema heeft custom CSS, namelijk.

  Thread Starter didodejong

  (@didodejong)

  Beste heren,
  Hartelijk dank voor jullie advies, ik ga er helemaal uitkomen.

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met me opnemen. 😉

  Thread Starter didodejong

  (@didodejong)

  Beste Patrick,
  Onder de “Opties voor Reserveringenformulier” vroeg ik me af of het mogelijk is om bij de “betaalomschrijving” de omschrijving per ticket te vernoemen bij een bestelling. nu worden de verschillende tickets bij elkaar opgeteld maar dat wil ik graag apart specificeren bij de “betaalomschrijving”. Kan dat? en zo,ja hoe.
  Ik hop dat je mijn vraag gerijpt

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  Beste Dido,

  Ik begrijp je vraag prima, hoor! 😀
  De betaalomschrijving wordt gebruikt in het betaalscherm van Mollie en op het afschrift van de klant en in je Mollie Dashboard. Nergens anders. Je weet vast wel hoe smal het betaalscherm (met de bank-icoontjes voor iDEALm bijv.) is. 😉

  Als de omschrijving te lang is, kapt Mollie het sowieso al automatisch af. Zie ook https://docs.mollie.com/reference/v2/payments-api/create-payment. Scroll naar Parameters -> Description.

  Het is dus (ook vanuit Mollie) puur bedoeld als een herkenningspunt van de order, geen hele administratie. In het Dashboard van Mollie kun je in de metadata wel het Boekings-ID zien. Die correspondeert weer met EM. En daar kun je natuurlijk alle info sowieso terugvinden.

  Meerdere ticketnamen in de betaalomschrijving zetten heeft dus (helaas) érg weinig nut. Je ziet er toch niets van terug.

  Waar zou je het zelf voor nodig hebben dan? Misschien dat ik wel iets anders kan implementeren…?

  Thread Starter didodejong

  (@didodejong)

  Best Patrick,
  Hartelijk dank voor je snelle reactie. Ik heb een test gedaan met mijn vernieuwde aanmeldingsprocedure en een van de opmetingen ging daar over. Vandaar dat ik met deze vraag kom. maar als ik het niet kan aanpassen in dat venster zal ik eens moeten kijken naar een ander omschrijving. Hartelijk dank voor je antwoord

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  Juist omdat de ruimte overal beperkt is (in het scherm en op afschriften), heeft Mollie op 29-05-2019 ook de betaalomschrijving op de afschriften van de klant aangepast naar “via Mollie”. Dus ik begrijp je vraag heel goed. 😉
  Zelf gebruik ik “%spaces% kaartjes voor %blog_name%”.

  ALs je EM in Multiple Bookings Mode gebruikt, loop je sowieso (nog) tegen allerlei beperkingen aan. In de bevestingsmail kun je bijv. ook geen #_EVENTNAME gebruiken. Dat wordt dan “Meerdere evenementen” o.i.d.

  Je moet dan een foreach() loop gaan gebruiken om door alle events / tickets te lopen.

  Thread Starter didodejong

  (@didodejong)

  Het probleem zit er bij mij in dat de ene tickets plaatsen zijn en de andere tickets optionele producten die je er bij kunt kopen. Het ziet er vreemd uit dat een product omschreven wordt als een plaats.

  Plugin Author Stonehenge Creations

  (@duisterdenhaag)

  Ik heb even voor je op mijn eigen afschrift gekeken. De omschrijving van Muziekgebouw Eindhoven (betaling ook via Mollie, trouwens):

  TM787056 muziekgebouweindhoven.nl

  Dus er wordt van alles gebruikt.

  Al eens aan “Aankoop #%booking_id% bij %blog_name%” o.i.d. gedacht?
  Alle aankopen/bestellingen worden in EM ook onder dat Booking ID geplaatst namelijk. Ze krijgen ook een email. DUs als je daar het Booking ID ook in vermeld, link je dat weer samen. 🙂

  Thread Starter didodejong

  (@didodejong)

  Top! ik ga er naar kijken. Heel erg bedankt voor het meedenken!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
 • The topic ‘edit the css of the Events Manager Pro – Mollie Payment Gateway plugin’ is closed to new replies.