Support » Plugin: Polylang » Edit post blank after activating Polylang

  • skullmonkey

    (@skullmonkey)


    Hello,
    I suddenly got problem on my site. When I try to edit post I get blank page. The problem is gone once I disable the Polylang plugin.
    I use Avada theme but its the same if I switch to another WP theme. It worked fine for 3-4 years but now it doesnt. No extra functions added.

    Where should I search for the problem?

    Thanks,
    Gorast

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi,
    Have you found what the problem was or got some support from the dev ?
    I experience the exact same issue (with a different theme) since I updated Polylang to v3 :\

    Thread Starter skullmonkey

    (@skullmonkey)

    It just dissipated. I have no idea what happened. I cleaned cache, changed PHP version back and fourth.
    There was no update what so ever to the plugin or theme but it was fixed after 2 days.

    It happened to 2-3 site that I manage so it can be the host provider but according to them they didnt changed anything.

    Good luck.
    S@

    Thank you for your reply. I hope all get in order soon, then πŸ˜‰

    I was hoping that updating to WP 5.7 would fix it, but so far…no luck πŸ™

    omichon

    (@omichon)

    I finally rolled back to Polylang 2.9.2. All is working again as expecting.
    Obviously, Polylang v3 introduced some issue.

    omichon

    (@omichon)

    Update : problem has vanished with 3.0.1 update πŸ™‚

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.