WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Product Advisor for Ecwid » [Resolved] ecwid_random_products doesn't specify the required "alt" attribute

[Resolved] ecwid_random_products doesn't specify the required "alt" attribute

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author seyfin

    @seyfin

    Thank you for your report.

    We will fix the issue in the next plugin release.

    Meantime, to fix the issue on your web-site, please adjust the code of the plugin as follows:

    – modify the following file in your WordPress installation:

    wp-content/plugins/ecwid-useful-tools/classes/Display.php

    – find this line of code:

    $return .= '<img src="' . $product->getThumbnailUrl() . '" title="' . $product->getName() . '" class="ecwid-random-thumbnail" style="margin: 0" />';

    – and change it to:

    $return .= '<img src="' . $product->getThumbnailUrl() . '" title="' . $product->getName() . '" alt="' . $product->getName() . '" class="ecwid-random-thumbnail" style="margin: 0" />';

    [Please post code & markup between backticks or use the code button. Your posted code may now have been permanently damaged by the forum’s parser.]

    Thank you very much! 🙂

    Plugin Author seyfin

    @seyfin

    I was glad to help you.

    Should you have any questions regarding the plugin do not hesitate to ask.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] ecwid_random_products doesn't specify the required "alt" attribute’ is closed to new replies.
Skip to toolbar