Support » Plugin: MyParcel » Echt heel slecht

 • Deze plugin heeft jarenlang harstikke goed gewerkt. Sinds de updates van oktober 2020 is het echter een drama.
  Orders exporteren werkt niet naar behoren. Als er in 1 order een fout zit wordt er bijvoorbeeld niks geëxporteerd en moet je alle orders handmatig checken op fouten.

  Al meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Zonde dat hier weinig tot niks aan gedaan wordt.

  • This topic was modified 2 years, 2 months ago by sebastiaan36.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • @sebastiaan36 Vervelend om te lezen dat je tegen problemen aanloopt in onze plugin. Ook vinden we het jammer dat het in het contact met klantenservice misgelopen is, we hebben namelijk alweer een tijdje een oplossing voor jouw probleem. In een recente versie hebben we aanpassingen gedaan aan de bulk export waardoor je ziet welke orders fouten bevatten en daardoor niet geëxporteerd kunnen worden. De status van deze zending(en) zal ook niet veranderen. De overige correcte zendingen worden wel verwerkt.

  Je kunt deze versie (4.2.1.) hier bovenaan als .zip onder assets vinden: https://github.com/myparcelnl/woocommerce/releases

  We zullen binnenkort versie 4.3 als stabiel uitrollen naar al onze klanten. Dit bevat alle nieuwe functionaliteit van versie 4.2.1. (deze versie draait al bij een paar honderd klanten) inclusief een aantal verbeteringen.

  We raden je aan om deze versie eerst op een veilige (test) omgeving te installeren. Doe dit door de oude versie te deactiveren en te verwijderen en handmatig de. zip te installeren.

  Nou ja, versie 4.3 is ook weer een ramp. Ik houd mijn hart nu vast na elke nieuwe update :-(. Sinds de laatste 2 releases ook hier problemen. De vorige keer was het een kwestie van deactiveren, verwijderen en opnieuw installeren, dat werkte goed. Maar nu niet meer.
  Mijn orders van ouder dan een week zijn foetsie, als ik de plugin deactiveer zijn ze weer daar. Nog tips?

  @linterieur: Of zendingen correct blijven staan (dus ook de juiste zendinggegevens bevatten) is iets wat we specifiek getest hebben voor deze release. Zou je contact op willen nemen met support@myparcel.nl? Dan kunnen we kijken waarom dit op jouw omgeving gebeurt.

  zal ik doen en tevens de error log meesturen!

  Update toegestuurd gekregen en gebeld over de problemen.
  Netjes opgelost en alles werkt weer zoals het moet.
  Dank je wel!

  Plugin Author Richard Perdaan

  (@richardperdaan)

  @linterieur,
  Goed om te horen dat alles weer werkt zoals het zou moeten.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
 • The topic ‘Echt heel slecht’ is closed to new replies.