WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Gallery - Photo Album Plugin » Easy Media Gallery pro Thumbnail or images do not work

Easy Media Gallery pro Thumbnail or images do not work

  • I have been using Easy media lite for a few days and it was working fine. Now that I have paid for the pro version the images that I add to a gallery or any image used with this program does not display the thumbnail or actual image file at all. I went to the support section on the easy media pro site but it requires me to put all of my web information; ftp full user and password, WordPress user and admin access which I am not comfortable just handing all my information over like that.Can someone please help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-media-gallery/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author GhozyLab

    @ghozylab

    Hi a_bwood,

    Sometimes you may face problem that your images/thumbnails are not displaying in the site. We use timthumb script to resize the images, so it’s caused your server/hosting not allow to use timthumb.

    You need to use No timthumb version, just contact us from http://www.ghozylab.com/contactus and DON’T forget to use your PayPal email and just write message : REQ NO THUMBNAIL VERSION.

    I just downloaded your plugin and don’t own the Pro Version yet. I’m testing it and so far it’s seems like a great plugin.

    But I’m having the same issue here. Thumbnails for my videos do not show on my website. I try to upload an image but nothing uploads. If I paste the URL in the field instead of uploading, the picture shows up as a preview but it’s a blank square on my website.

    I followed all the instructions on http://wordpress.org/plugins/easy-media-gallery/faq/ but it still doesn’t work.

    I hope you can help.

    Plugin Author GhozyLab

    @ghozylab

    Hi,

    You can request free support here : http://ghozylab.com/contactus

    we will happy to help you 🙂

    Hi…. I had emailed you and followed your instructions… you included the no-timthumb version.. honestly.. it did the same thing as the pro version with timthumb…. so I am not sure if you sent me the right file….. I emailed your support page the information and the email addy we were chatting in a ADMIN USER NAME AND PASSWORD to my bosses site that I am maintaining for them……..

    All the data is there.. I installed the short code on the pages in which I wish to display the galleries… THE THUMBS show just fine…. but there is no click and enlarge the images….

    Can you please take a peek and make it happen?

    Thanks….

    David

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @david McGuigan: As per the Forum Welcome, please post your own topic.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Easy Media Gallery pro Thumbnail or images do not work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar