Support » Plugin: Easy Lite Preloader » Easy Lite Preloader affecting Favicons (site icon)

  • Resolved Mark Goodridge

    (@mark-goodridge)


    Hello forum members,
    Since a few days favicons – or site icons, on my site have stopped being displayed on various pages (currently, mainly woocommerce product pages). Before then, they have always been shown on every page.
    How I noticed it was that only the homepage displayed the site icon, but not another pages.
    In safe mode all was fine. So activating each plugin one-by-one, it would appear that it is Easy Lite Preloader v1.0 affecting the favicons (site icon).
    Is there a way to contact the author @jeromeangeles on WordPress.org to look into this recent behaviour? Perhaps a new update in the environment has caused a conflict?
    Some changes from my end are the installation of Google sitemap xml and tag manager, with those plugins disabled the problem still persists – only when I don’t activate the Easy Lite Preloader plugin is it back to normal. Ideally, I would like keep using this plugin as I love the simplicity of it.

    Thanks in advance for your help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter Mark Goodridge

    (@mark-goodridge)

    Is there anyone that could have a look at this problem, or contact the plugin author?

    Thanks.

    Plugin Author Jerome Angeles

    (@jeromeangeles)

    Hi, sorry it took me a while to respond to this.

    I believe this issue was fixed on my latest update, please update the plugin on your site.

    If you have other issues or customization on your site, you may contact me here or email me directly at jerome.angeles70@gmail.com

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Easy Lite Preloader affecting Favicons (site icon)’ is closed to new replies.