Support » Plugin: Dynamic Conditions » Dynamic Tag values not registering

  • Resolved spunkster

    (@spunkster)


    I have a few conditional fields that a failing to validate and the debugger shows that values are not being passed – I’ve tried with checkbox and true/false fields… under dynamic conditons tab it shows that it is using the right field/key but the page itself doesn’t seem to work.

    Element:ae-post-image-9b13598 (widget)
    DynamicTag-Tag:acf-text
    DynamicTag-Key:
    DynamicTag-Value:
    DynamicTag-Value-Raw:
    Check-Value:image
    Check-Value2:
    Condition-Type:default
    Condition:Show if contains
    Condition met:no

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter spunkster

    (@spunkster)

    the fields ARE being passed to the page… such that the image/video that I’m trying to hide/display are showing up. It seems the only thing that’s not reading the values is the Dynamic Conditions plugin.

    https://awesomified.com/levelfive/portfolio/venenatis-mattis-dapibus-dictum-sollicitudin-sem-ligula/

    Thread Starter spunkster

    (@spunkster)

    ok. I’ve figured it out and maybe uncovered a related bug.

    when I select ‘Dynamic Tag’ the first item in the dropdown, though selectable does not actually get selected…. this happened as well when trying to select condition ‘Is equal to’… it doesn’t select the first item in a dropdown (though it LOOKS like it does).

    If I instead select any item other than the first item in a dropdown it selects… then I can change to the first item in the dropdown.

    do in this case I was selecting the first Dynamic Tag but it wasn’t getting selected. So I selected a different tag then changed to the first.

    Plugin Author rtowebsites

    (@rtowebsites)

    Hello @spunkster

    currently I can´t reproduce your issue. But we are using the select-field delivered by elementor. So, did you also have this issues on other select-fields in elementor (outside of dynamicconditions)?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Dynamic Tag values not registering’ is closed to new replies.