Support » Plugin: Gallery Plugin for WordPress - Envira Photo Gallery » Dynamic Gallery Default Settings Not Working

  • Resolved glasulvietii

    (@glasulvietii)


    Hi,

    The Dynamic gallery default settings are not working

    We followed the Step 2 from https://enviragallery.com/docs/dynamic-addon/ and when we create a dynamic gallery, that gallery does not have the default values that we set in Step 2. from https://enviragallery.com/docs/dynamic-addon/

    Quote: Now, you’ll need to establish your dynamic settings. Simply navigate through each tab of the gallery and create your base dynamic settings. Envira Gallery will apply these settings to all dynamic galleries you create.

    We send a support ticket regarding this problem like a month ago using the “Submit a support ticket” from https://enviragallery.com/contact/ and we didnt receive an answer yet. We even send you the Admin login page from our website – The Summit support ticket is not working (and yes we checked the Spam folder – nothing there) – and 1 month later still waiting for a reply from Envira ….

    Like the user stefring in the comment below that said:

    “I have send two tickets to the helpdesk last week but haven’t received an answer yet. So I thought maybe someone can help me overhere.”

    Like in the price section on Pro version : Priority Support (Checked)
    So no support from the tickets helpdesk, we are paying for no support.

    From Your Page:

    Priority Support
    Thanks for being a Pro customer and part of the Envira Gallery community! We truly appreciate your support!

    Yes you truly appreciate our money, but where is that 24 hours support?

    Our support team will be in touch very soon. We try to respond to all requests within 24 hours (during weekdays).

    Please some support would be nice!

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by glasulvietii.
    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by glasulvietii.
    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by glasulvietii.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support bmilligan15

    (@bmilligan15)

    Hi @glasulvietii

    I apologize for any trouble. Unfortunately, I’m not seeing your message in our support inbox. Can you please email me directly at brad at enviragallery.com so I can further investigate this for you?

    Thank you!

    Thread Starter glasulvietii

    (@glasulvietii)

    We just send you an email, please check!

    Thread Starter glasulvietii

    (@glasulvietii)

    Hi mate, still waiting for a reply from you or an answer or some kind of support!

    Why you marked it as Resolved if it is not resolved at all, no answer, no email, nu support at all.

    Please, some support will be nice!

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by glasulvietii.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.