Support » Plugin: Ultimate Member - User Profile & Membership Plugin » Duplicate account deleted email

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Ultimate Member Support

    (@ultimatemembersupport)

    Hi @winstonblue602,

    Do you use SMTP plugin or any other email plugin?
    Have you added custom email templates?
    Do you have other membership plugins installed?
    This issue can be due to some conflicts with your theme or other plugins.
    You can do a quick conflict test by disabling all plugins except Ultimate member and switching to the default WordPress theme and see if it helps.

    Regards.

    Hey there,

    sorry for the response time but I had to try what you suggested and till now I didn’t resolve my issue.

    I’m using Mail Bank (https://wordpress.org/plugins/wp-mail-bank/) as SMTP plugin. Deactivating it the website doesn’t send emails anymore.

    I do not added any custom email templates. I’m using UM default email template.

    I’m using Salient theme (https://themeforest.net/item/salient-responsive-multipurpose-theme/4363266) and I deactivate it using Twenty Seventeen then I tried to create and delete a users deactivating plugins one by one. At the end I left only Ultimate Member and Mail Bank and I always receive double notifications on user cancellation. Other notification works well.

    I also use Ultimate Member – Google reCAPTCHA but deactivating it nothing changes.

    Following your suggestion, at some point I was thinking it could be WooCommerce, but deactivating it, nothing changes.

    I also updated UM to version 2.0.2. Nothing.

    It could be anything related to my WordPress installation? I’m using a Network site version.

    Please let me know,

    Thanks a lot,

    Best,

    Luca

    Hello,

    I just try to install UM in another website where I didn’t use the Multisite feature of WordPress and where there’s no SMTP plugin installed.

    Creating a user I received just one email; deleting it I received double cancellation notification. Seems I replicated the issue in different environment.

    Hope this could be a useful info. Any suggestion?

    Thanks for your support,

    L.

    bepos

    (@bepos)

    Same issue here.

    I guess UM is sending a mail and wordpress too. although the emails are exactly the same.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.