Support » Plugin: MailPoet Newsletters (Previous) » Drag and Drop Post doesn't work after update to 2.6.6

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Encountered same issue.

    – Deleted plugin files and reinstalled MailPoet 2.6.6.
    – Issue remained.
    – Did a “reload page” while being on the newsletter editor.
    – Result: it’s working fine again.

    Same problem. Even tried incognito/private mode on all my browsers.

    I got a reply from MailPoet support this morning and deleting the plugin and clearing the browser cache did the trick. Here’s the steps they gave me:

    — MAILPOET SUPPORT —

    Please, try to reinstall the MailPoet plugin following these steps:

    • Go to the WordPress plugins page.
    • Deactivate MailPoet.
    • Delete MailPoet.
    • Install MailPoet again.
    • Clear browser cache and refresh if needed.

    Rest assured you won’t lose any data, the database will not be touched.

    — END MAILPOET SUPPORT —

    Everything was still there when I was done so the directions were good. I was afraid everything would be deleted from the database.

    Thanks MailPoet!

    It worked for me, too.

    *Delete MailPoet
    *Uninstall Plugins
    *Install MailPoet again
    *Create Newsletter
    *Activate uninstalled plug-ins

    I didn’t clear my browsing cashe…thank goodness.

    Also my newsletters for 2012 did NOT re-install, only 2013/14…and the stats of the past newsletters are now missing. If that’s important to you, take a screen shot of your page, prior to uninstalling MailPoet.

    Thanks everyone!
    – Tori

    This worked for me for the Drag n Drop issues.

    Go to the WordPress plugins page.
    Deactivate MailPoet.
    Delete MailPoet.
    Install MailPoet again.
    Clear browser cache and refresh if needed.

    However nobody can subscribe still.

    Subscriber has not been saved.
    An error occured.
    Subscriber not found : Array

    Any suggestions?

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘Drag and Drop Post doesn't work after update to 2.6.6’ is closed to new replies.