Support » Plugin: Woo Swish e-commerce » Donationer

 • Resolved Fizzgigg

  (@fizzgigg)


  Går det att använda det här tillägget (troligtvis i kombination med något annat tillägg) för webbplatser som vill kunna ta emot donationer, dvs inte e-handel utan bara för att ta emot gåvor? I teorin är det kanske möjligt att använda Woocommerce för att sälja “ingenting” och kalla det för en gåva, men det skulle vara trevligt med en mer renodlad donations-/gåvolösning.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author bjorntech

  (@bjorntech)

  Hej,

  Ja, det skulle absolut fungera med WooCommerce som det här tillägget är beroende av. WooCommerce har stöd för virtuella produkter och det fungerar bra att sälja sådana med det här tillägget.

  Om du inte vill använda WooCommerce så krävs det utveckling för att det skall fungera. Om du är intresserad av att diskutera det så gör vi gärna det. Maila mig på tobbe@bjorntech.se i så fall.

  Fizzgigg

  (@fizzgigg)

  Det stämmer att det går att använda Woocommerce, men då ingen av webbplatserna som jag tänker på säljer något (det handlar om ideella organisationer) så skulle en Woocommerce-lösning för att ha en enda virtuell produkt vara som att skjuta mygg med luftvärnskanon. Min tankebana var mer inne på en lösning, rimligtvis i form av ett eget tillägg, som fungerar ungefär som existerande tillägg där man donerar till Paypal och liknande.

  Eftersom det handlar om ideella organisationer lär det inte gå att vaska fram pengar för utveckling, däremot tror jag att det skulle bli andra tongångar om det fanns en produkt det gick att peka på och säga om vi har den kan besökare donera med Swish. Då skulle det bli lättare att få dem att plocka plånboken för en engångssumma eller ett abonnemang.

  Plugin Author bjorntech

  (@bjorntech)

  Jag förstår,

  Skicka ett mail till mig på tobbe@bjorntech.se så kan vi resonera lite om vad det är för funktionalitet du är ute efter.

  /tobbe

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.