WordPress.org

Forums

Domain Mapping SNAFU (2 posts)

  1. cicakchanson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello everyone!

    I am running a wordpress Multisite with several subdomains. My problem is that one of my clients cannot reach her site using her custom URL (http://www.elizabethmerendino.com). Instead her browser redirects her to my root site http://www.thewanderingguru.com As if that isn't weird enough the kicker is that this problem is not universal. It seems to happen on her home machine, ipad, and another machine she uses at work. However, I just tried to reach her site on my machine and and another I borrowed for a few seconds with no issues.

    When mapping the domain I followed the directions found HERE. I'm using the WordPress MU Domain Mapping pluggin and I'm hosted through hostmonster.

    If you could visit this site http://www.elizabethmerendino.com and let me know if it comes up or redirects you that would let me know if this is an isolated problem or a much bigger issue.

    If it is a bigger issue does anyone have any ideas about what could possibly be wrong. I'm trying to get a web design business off the ground and I MUST solve this issue. Thankfully this client is a good friend and she's being patient.

    I can't be the only one with this issue. I'd imagine that the WordPress Community would be livid if custom Domains were so unreliable.

    Any help would be appreciated.

  2. bhpress
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is no redirect for me. I would suggest that she clear out all her cookies and cache to make sure nothing is affecting it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic