[resolved] Domain mapping only working on root page (7 posts)

  1. adetaylor76
    Posted 5 years ago #


    I have a main site http://www.adetaylor.co.uk and have now set up some subdomains through WP newtork sites as http://www.subsite.adetaylor.co.uk.

    I now want to map some other domains to these sub sites so they use the new domain rather than the subdomain of my main WP blog.

    I thought I'd cracked it. I've registered the domains, got my host to add them as proaliases and then set up domain mapping in WP. I then went to the root of the new domain and bingo, it it mapped nicely. The only problem is when I then click on a link and it goes back to the sub domain, not the new domain. I was so close, so close!

    Any ideas guys?

    My test sub-site is: http://www.prototype.adetaylor.co.uk
    and I'm trying to map http://www.mango-consulting.co.uk/ to it.

    Thanks in advance.

  2. adetaylor76
    Posted 5 years ago #

    I was actually using Otto's plugin - I should have mentioned,

    I've actually solved it. I hadn't placed the domain_mapping.php in the right place as every time I did it brought the site down previously. What I hadn't spotted was that I had copied it an not moved it - when it was in two places it didn't work. when it was in the wrong place the redirects didn't work... we're all good now though.



  3. studyguidevn
    Posted 5 years ago #


    I have set up WordPress Multisite and been using domain mapping plugin. Please visit my site: http://www.studyguide.com.vn

    I have done exactly the same as tutorial in http://ottopress.com/2010/wordpress-3-0-multisite-domain-mapping-tutorial/

    However, when I clicked on the mapped domain, It said: "Apache is functioning normally". I have parked the new domain to my host already but the situation remained unchanged.

    Please kindly advise me.

    Thank you

  4. I was actually using Otto's plugin - I should have mentioned,

    Otto write a tutorial on how to use Donncha's plugin. Just clarifying. :)

  5. adetaylor76
    Posted 5 years ago #

    Thanks Andrea... Apologies Donncha.

    PS... both of them might want to put it in caps in there docs... 'DON'T leave two copies up there' ;)

  6. studyguidevn
    Posted 4 years ago #

    Dear all,

    I have set up my Multi-site successfully. Now I can run a number of site:

    My problem was about the host only.

    Thank you guy any way

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic