WordPress.org

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[resolved] domain mapping not working correctly and sunrise.php (3 posts)

  1. madivad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Short Version:
    I lost domain mapping for my site, there was a message about adding sunrise.php to the wp-content folder. That's been done and I have also deleted the old domain-mapping out of the mu plugins, and copied an updated single file to the wp-content (as per the instructions in the update download).

    But now I do not have anywhere in the new wordpress to update the domain-mapping settings. Before it was under tools, but now it doesn't exist anywhere. Not in the Network Admin area of wordpress, and not in each of the individual sites.

    There is an oddity, that domain mapping is working for the base url of any of the sites, but it doesn't work for any links from those pages (also logins seem a bit skewif as well)

    I can't find anywhere to check/change these settings. I am running the latest wordpress to date (3.5.x—I only just finished the update).

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. madivad
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have found the problem, domain mapping doesn't appear between C and D as I would expect, and it's on the second page of the plugins... Now I have found it. DOH!

    Ok, Can someone delete this thread?

  3. Kevin Ryman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Topic is left as is so others who may be having the same issue can read the solution. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress MU Domain Mapping
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic