WordPress.org

Forums

WordPress MU Domain Mapping
Domain Mapping - New pages/posts get 404 error (7 posts)

  1. JayMac
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I have a problem with the domain mapping plugin and a new site.
    The new site home page appears fine but any new pages or posts get a 404 error when viewing.
    I've followed all instructions regarding install and setup.
    Any thoughts on what I'm missing?

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    visit the settings -> permalinks screen in the dashboard of the site.

  3. JayMac
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Ron, Thanks for getting back to me. I went to the permalinks screen, changed settings, saved and took another look via a browser. Still the same.
    Chrome is coming back with this:
    The requested URL /events was not found on this server.

    Jay

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    There is something not quite right about your server setup. If the request was getting to WordPress you would get a WP 404 (or the page you requested).

  5. JayMac
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, Thanks again.

    Jay

  6. Markuzz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Jay,

    I'm having the same problem. Have you found out what caused the issue? Or better yet: how to solve it.

    Mark

  7. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Markuzz - contact your hosting support.

    There is something not quite right about your server setup.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress MU Domain Mapping
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.