WordPress.org

Forums

Basic Google Maps Placemarks
[resolved] Doesn't Work with WP 3.5 (5 posts)

  1. th3ray
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    The plugin works before I upgraded to 3.5. After upgrade, the map only shows "loading".

    Please help.

    Thank you!

    http://wordpress.org/extend/plugins/basic-google-maps-placemarks/

  2. Ian Dunn
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The FAQ has several questions that address this. If that doesn't solve it, you'll need to provide more details so I can troubleshoot it. The FAQ also has info on that.

  3. kryvulena
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same issue here - doesn't work with WP 3.5.

    I have it installed OK, it used to work all fine with WP 3.4.2. Nothing changed except the WP version.

  4. Ian Dunn
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You'll have to give me something to work with here. "It doesn't work" isn't helpful. Read the FAQ; it has entries for both troubleshooting and reporting problems. If you don't follow those steps then I don't have the information I need to start fixing it.

  5. th3ray
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry! Been away from my computer for few days. I have it fixed. It has something to do with another plugin's js. Thanks for the help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Basic Google Maps Placemarks
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.