Support » Plugin: Paid Memberships Pro » Doesn’t work with subdomain as the WP site

  • Resolved Jesse

    (@jesselsteele)


    I am using Stripe. WooCommerce works on this site with no problem. I successfully use this with two other sites on the same server, both with WooCommerce.

    I have tried different SSL options. I have tried other using different Stripe keys. I created two WP sites with a subdomain as the site address and both times “Submit and Check Out” at registration freezes at “Processing payment…” But, if I use it on a regular domain with no subdomain, then it works just fine.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author andrewza

    (@andrewza)

    Hi Jesse,

    Thank you for using Paid Memberships Pro, I’m really sorry for the issue you are facing.

    Are there any errors thrown (PHP or JavaScript)?

    For the interim, I am working on replicating this on my local environment.

    Please let me know if you notice anything else regarding this.

    Plugin Author andrewza

    (@andrewza)

    I have tested this on my local environment using Stripe in sandbox mode and everything is working as intended.

    It processes the payment correctly.

    Please enable WP_DEBUG on your website and see if there are any errors that are occurring – https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG

    Jesse

    (@jesselsteele)

    Wow. That was fast! I will check into it more and get back.

    Jesse

    (@jesselsteele)

    I finally had time to look into it. No good.

    I have both of these enabled:

    define(‘WP_DEBUG’, true);
    define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );

    1. The page does not refresh, so no errors can be displayed on the new page.
    2. No debug.log or any other file is logged into ./wp-content/
    3. When I click “SUBMIT AND CHECK OUT” the screen reads “Processing…” and there is no refresh or other activity.
    4. I have tried every permutation of settings I can think of. No good.

    STATUS:
    A. I use WooCommerce with Stripe just fine on this subdomain.
    B. I use PMP with Stripe on a normal domain with WooCommerce just fine.

    Until further notice, I have decided that PMP CANNOT work on a subdomain with my LAMP servers.

    I will continue to monitor this thread for any update.

    I consider this “unresolved” until then, limiting PMP to non-subdomains.

    Plugin Author andrewza

    (@andrewza)

    Thanks for the feedback Jesse, are there any Javascript errors during checkout?

    You may open your browser console by using F12 (on Windows) or CMD + OPTION + J (on Mac).

    I recently had a similar issue with a checkout ‘hanging’ and it was due to API keys placed in the incorrect place.

    I look forward to hearing from you.

    Jesse

    (@jesselsteele)

    Sorry, Andrew. I’m just busy changing the world, as we all are.

    I ran your recent update and the problem seems to be fixed for now. So, I can no longer duplicate the problem to check in in browser dev modes. In my experience, however, the little popup Stripe window never came up, probalby a JS issue, dunno.

    Maybe the API update did it. Part of the problem was “new” and “old” websites, etc.

    I’m really satisfied and can continue using this now. I will bring up another discussion with you in another thread.

    This is totally resolved.

    Jesse

    (@jesselsteele)

    Oops, no, it’s not working still. I had tested a WooCommerce product, not a membership. I’ll keep checking and post after I have JS dev info to give you.

    Jesse

    (@jesselsteele)

    FINISHED! I’m a dunce.

    I opened the console and I had my SK and PK keys flipped in the input…

    I think that was because Stripe’s web Dashboard has the PK on top, but PMP has the PK on the bottom.

    I owe you a support ticket license when it takes off. Awesome.

    Plugin Author andrewza

    (@andrewza)

    Thanks for the feedback Jesse, I’m sorry about the confusion with this.

    We are looking to swop the fields for Stripe to the same order as the Stripe dashboard.

    Have a great day further! 🙂

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Doesn’t work with subdomain as the WP site’ is closed to new replies.