Support » Plugin: Unyson » Doesn’t work with Internet Explorer after update

  • Resolved mumbomedia

    (@mumbomedia)


    I’m sorry to inform you that after updating your plugin, the backend stop working on Internet Explorer.

    The console said: “Die Eigenschaft “hasClass” eines undefinierten oder Nullverweises kann nicht abgerufen werden.”

    I revert the update with the previous version from backup and it’s working on Internet Explorer again.
    The issue must be cause by a javascript.
    The console message means that it expects an object an get null.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Unyson

    (@unyson)

    Can you provide more info? what file does it happen to? line?
    Internet Explorer is no more supported by Microsoft. We encourage you to update your browser. In browser Edge, everything is working well.

    mumbomedia

    (@mumbomedia)

    Maybe it’s Edge.

    Our client use Windows 10, so maybe it’s edge.
    On Windows 10 you could also use IE 11!
    I’ve tested it under Windows 7 and Internet Explorer 11.

    With the new version, the boxes are blank.

    I’ve also tested it with a fresh wordpress install and default theme.
    It works in Chrome and Firefox. But in IE it doesn’t work.
    We advise our client to use Chrome or Firefox, so they could work.

    Plugin Author Unyson

    (@unyson)

    On IE 11 is working we tested now. On edge also is working. Try to use the latest version from GitHub: https://github.com/ThemeFuse/Unyson. Encourage your clients to use Edge browser, IE has no future: https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/End-of-IE-support We don’t want to spend time on something that has no future. You can open an issue here: https://github.com/ThemeFuse/Unyson/issues/new with all details about the issue: the version of internet explorer, theme name, what elements are on the page, error.

    mumbomedia

    (@mumbomedia)

    Thanks for pointing this out.
    IE has no future – Hopefully edge will be better. As a developer I also hate IE.
    It was the reason for many headaches.
    I understand you. I wouldn’t also spend for research.

    I have try your github solution on my local wordpress install with IE11.
    It works.

    Tomorrow I will install a copy of the customer system on my local webserver and then test it with the github version.

    Then I will give your feedback.

    Plugin Author Unyson

    (@unyson)

    Don’t run the developer version in production there are some bugs wait for next update it wiil soon.

    mumbomedia

    (@mumbomedia)

    Alright I will wait for the next release.

    But I’m happy to say, that the github version also works on IE11.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Doesn’t work with Internet Explorer after update’ is closed to new replies.