Support » Plugin: FiboSearch - Ajax Search for WooCommerce » Doesn’t work well inside Elementor popup

  • Resolved asafmoraz

    (@asafmoraz)


    Hi.

    I’ve created a popup in elementor and put inside some elementor’s widgets like navigation menu, social icons etc… and also added your searchbar widget in the top.

    The problem is that sometimes it works and sometimes not.

    I’ve checked this issue on several websites with different themes and i keep getting the same error.

    Hope you can see this and fix it.

    Thanks a lot, i love your work 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Clint

    (@levelupclint)

    Hello,

    Can you provide your site address so I can check?

    Maybe also try adding a Text element and insert this shortcode:

    [fibosearch]

    Best regards,
    Clint

    Thread Starter asafmoraz

    (@asafmoraz)

    Hi.

    I did what you have suggested and for now it works.
    I will keep checking this issue and if i will get the same error again i will update here.

    Thanks for your help.

    Thread Starter asafmoraz

    (@asafmoraz)

    Hi.

    It happens again, the only issue is that it stops predicting the search resaults but if you press on the search it will take you to the search resaults so no prediction is the only issue here.

    If you would like to see this issue you can try here:

    https://ecommerce.morazweb.com

    Please take in mind, on mobile only and inside the popup menu 🙂

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by asafmoraz.
    Clint

    (@levelupclint)

    Thread Starter asafmoraz

    (@asafmoraz)

    Hi,

    Sorry for my late reply, I didn’t try what you have suggested because i don’t use srarch results with elementor on products.
    The problem i have related to the search prediction only.
    I’m adding a link to youtube so you can see that sometimes it works and sometimes not.

    Clint

    (@levelupclint)

    Hello,

    Thanks for the video! I’m not able to replicate the issue on my end though. Can you try clearing your browser cache?

    Thread Starter asafmoraz

    (@asafmoraz)

    Hi.

    Thanks, i will try that on incognito from a different browser and let you know.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Doesn’t work well inside Elementor popup’ is closed to new replies.