Support » Plugin: English WordPress Admin » Doesn't work on some sites

  • Resolved Tom

    (@atomiktd)


    There are several posts here about the same topic, some marked as resolved.
    Still, following advices, I cannot make it work 🙁

    I have new WP installation with some plugins installed. But even after switching all plugins off and leaving only EWPA working, it does nothing.

    WPLANG line is already removed from wp-config.php

    It works well on my few other WP sites but now refused to work.

    How can I fix it?

    https://wordpress.org/plugins/english-wp-admin/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Stanislav Khromov

    (@khromov)

    Hey Tom,

    If you have no plugins enabled, which version of WordPress, which theme and which language are you using for the site where it does not work?

    At the moment WP 4.5.3, Twenty Eleven, Polish.
    It looks like changing theme makes no difference. It is still standard WP admin theme in the backoffice isn’t it?

    Plugin Author Stanislav Khromov

    (@khromov)

    Sorry to hear you’re having issues Tom. The plugin only changes the currently used admin language based on a cookie. Please make sure you are not using an application firewall like Cloudflare that might block cookies.

    Tom

    (@atomiktd)

    I understand Stanislav..

    The problem is, that I’ve got a number of sites using your plugin. Some of them change admin language and some do not. I use the same computer so it is the same firewall and browser. Though the behavior is still the same. Some of websites change language according to plugin command but some of them do not.

    Where do I have to look for to fix it?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.