Support » Plugin: Code Snippets » Doesn’t work on Network Installation

  • This plugin was great in it’s time, but since WordPress upgrades, I have found this plugin does not work over a Multisite/Network installation.

    Even if I activate it for the whole network and then activate the specific code snippet for the specific site, I get a 500 error and renders my site unusable.

    Update: Turns out it was a mod_secuirty issue with my hosting. All sorted out and plugin is working perfect! Thanks also for the great support. =)

    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by  zenjukai.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Shea Bunge

    (@bungeshea)

    Are you certain that the 500 error is not originating from some faulty snippet code? This plugin is developed specifically for use on multisite networks.

    Works fine on multisite for me. Sounds like you have a bad snippet.

    Plugin Support Verdi

    (@ver3)

    @ecoist Please let us know if your problem is fixed, what we can do to help and what you would need to in order to change your 1-star review.

    @verdi … sorry for the late reply. Issue is resolved. It was actually something with my hosting, but all is good now. Thanks for checking in. =)

    Plugin Support Verdi

    (@ver3)

    @ecoist Thank you for getting back to me. Please consider adjusting your rating if you feel it’s warranted.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this review.