WordPress.org

Forums

WP Facebook Open Graph protocol
[resolved] Doesn't work on Facebook (10 posts)

  1. hcochran212
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Chuck,

    Hope this message finds you well, thank you for this plguin! It works well on Linkedin and Google+, but on Facebook. I am still getting the wrong featured image and I'm not able to choose which photo I would like.

    Help?

    https://wordpress.org/plugins/wp-facebook-open-graph-protocol/

  2. hcochran212
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also,

    I'm confused how to use the Facebook Debugger. It does not accept my Inpurt URL (sammy-riggs.com) and I don't know how to get my Access Token or Open Graph Action ID.

    Thank you so much for the help!

  3. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    your input url is fine. only thing wrong on the home page is the image isn't pulling right - it's pulling an attachment ID instead of the image... which is weird. But I'm assuming your theme is doing something odd. I also notice you're not using permalinks. While that shouldn't cause problems it MAY be part of the issue there.

    Debugger just scans your URL and tells you what Facebook's scrapper pulls. For your home page you'd just input:
    sammy-riggs.com

    and for a single post page you'd put in (example post of yours) like this:
    sammy-riggs.com/?p=1643

    Also make sure you only have 1087500096 in the admins field in settings and nothing in the appID field. and clear your cache if you're using any.

  4. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    example to test your ID's ... http://graph.facebook.com/1087500096

    vs your page that was http://graph.facebook.com/260412190803266

  5. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    and re: your default image.. I see that's what you've put in (i think) is this image.
    http://sammy-riggs.com/wp-content/uploads/2014/04/facebook-share-like-default.jpg

    Make sure you're using that URL in the fallback image field.

  6. hcochran212
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks. I've updated this. :)

  7. hcochran212
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's fixed! Thank you.

  8. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    cool. Cheers!

  9. Chuck Reynolds
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

  10. hcochran212
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yep, it looks like it's working perfectly. Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Facebook Open Graph protocol
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.