Support » Theme: Catalog Me! » Doesn't Work. Broken in Several Applications

  • jackheape

    (@jackheape)


    Nice theme but has many bugs. Cannot upload background images. Cannot change site colors (you can select but they do not apply). Cannot even use a simple text widget. Theme returns an error and tells you to please try again. Update: I increased the number of stars from 1 to 3 to be fair. Creator did fix some bugs but there are still several remaining. Header image will not load properly but you can select it.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Theme Author ndre

    (@ndre)

    Hi @jackheape,

    Thank you for reviewing and reporting the problems. Please note that you can use a support forum before adding a one star review…

    We found an issue connected with the customizer. A new version has been just released so you can test it.

    Maybe you can consider changing the rating after testing a new version.

    I am always happy to help if you have any problems with the theme!

    Theme Author ndre

    (@ndre)

    Thank for getting back with the review update! 🙂

    Can you please specify where are you trying to select the header image? I cannot find such option. You can select a logo but not a header image.

    I tried all the options and everything seems to be working fine. Can you please specify what it not working for you so I can fix it?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Doesn't Work. Broken in Several Applications’ is closed to new replies.