Support » Plugin: WPBruiser {no- Captcha anti-Spam} » Doesn't Work

  • jrolson

    (@jrolson)


    Doesn’t work. I get over 20 spam comments a day with this plugin enabled.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author MihChe

    (@mihche)

    Hi,
    Thank you for letting me know that the plugin does not work for you. Besides the fact that I’ve got lot of positive feedback from different people, I would like to investigate this issue if you’re so kind to help me a little bit.

    There are few possibilities why the plugin did not work for you:
    1. Did you activate the Comments form integration? Because, by default, this option is not activated.
    2. Are you sure that the spam comments are not posted by humans? The purpose of the plugin is to stop the spambots to post on your site
    3. Are you sure there is no conflict with any other installed plugins?

    How did you figure out that there are spam comments? Did you find them in the Spam comments folder?

    Also, could you please provide a link to your web site? Also, if you can send me some screenshots would be perfect.The email address is goodbyecaptcha [ at ] gmail.com. I am fighting around 5000 spams a day in my web sites and none of the spambots was capable to bypass goodbyecaptcha so far.

    I will really appreciate your reply regarding this issue because I would like to solve the problem as soon as possible.

    Regards,
    Mihai

    Seems like this author has gone well out of his way to help others needing assistance. Good job, Mihai!

    When jrolson comes along bashing the plugin without any positive feedback and an unwillingness to bother answering a few qualifying questions, makes me wonder if this person has an ulterior motive, or just lacks rudimentary reading skills necessary to make the plugin work.

    I wish there was a star-rating system in place to rate users. jrolson would receive 1 star, and that, only because it’s human.

    Thanks Mihai, keep up the good work.

    Plugin Author MihChe

    (@mihche)

    Hi DFranzwa,
    I still think that there was a misconfiguration or something. For not providing any feedback that’s something else… no words for that!

    If you have a quick minute, a plugin review here on WordPress.org would make me very happy. 🙂

    Thanks a lot!
    Mihai

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Doesn't Work’ is closed to new replies.