Support » Plugin: PHP Everywhere » Doesn’t seem to work?

  • Every time I put the PHP code in the text box, enter the shortcode into the WYSIWYG editor (Text editor, not the Visual editor) and save/publish the page, it doesn’t work. When I go back to the editor of the page, the code I entered is gone.

    Doesn’t seem to save the code. Anyone else having this issue?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Alexander Fuchs

    (@alexander_fuchs)

    Hi siniztr,

    this is the first time I hear about this issue. Does it also happen while using the visual editor?

    What exactly happens when you publish or save? What is your permission level, admin or author?

    Thanks for responding. Yes, I tried it in visual editor as well.
    I have admin rights on the site.

    Let me give s brief explanation. I am using php code to input today’s date, and a second instance to display today’s date + 2 days. These two instance codes are then placed in a html link <a href. When I enter the php into the window and publish, I check the link on the site, and it shows the php everywhere instance= and then stops (I use ‘ symbols instead of “ so it doesn’t interfere with the html code). When I go back to the editor page, the code in the window is gone, and it is once again showing the default text. Tried it on four different pages to no avail.

    Plugin Author Alexander Fuchs

    (@alexander_fuchs)

    I can’t really reproduce the issue on my installation. It might be a problem with your PHP code. Maybe you can try it with a really simple code like:

    <?php
    
    echo 'test';
    
    ?>

    You are putting the PHP code into the “PHP Everywhere” option box, right? And you are putting the shortcode into the WYSIWYG editor?

    Seems like a very strange error to me…..

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Doesn’t seem to work?’ is closed to new replies.