Support » Plugin: TagΒee Post Tagger » Doesn’t seem to do anything?

  • I signed up for the API and installed the plugin – I see nothing to select tags in the post editor and no tags are added if I save draft or publish?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author TagBee

    (@tagbee)

    Hi there!

    Is that still the case? Could you give us some more details like wordpress version and/or editor etc?

    Thank you in advance!

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by TagBee.
    Thread Starter timbearcub

    (@timbearcub)

    Browers:

    Safari Version 13.1.2 (13609.3.5.1.5)
    Brave Version 1.13.82 Chromium: 85.0.4183.83 (Official Build) (64-bit)
    Chrome Version 84.0.4147.105 (Official Build) (64-bit)

    – I tried it in all of these and I think FF Quantum too.

    Platform: OSX 10.13

    WordPress 5.5.0–en_GB

    Editor – Gutenberg, the default standard one, I do have Classic Editor plugin activated but don’t think I tried that.

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by timbearcub.
    Plugin Author TagBee

    (@tagbee)

    Thank you for your reply.

    The plugin is not yet tested in WordPress 5.5.0.

    We have scheduled an upgrade for the coming days.

    We ll keep you updated!

    Sorry for the inconvenience.

    Plugin Author TagBee

    (@tagbee)

    FYI we just test it with WordPress 5.5.1 and it seems to work as expected…

    Is that possible that there is another plugin that “interrupts” TagBee’s functionality?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Doesn’t seem to do anything?’ is closed to new replies.