Support » Plugin: Social Media Auto Publish » Doesn't post to anything using v1.2.1 with WP 3.7.1

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author f1logic

    (@f1logic)

    Could you please provide admin access at support desk ?

    What do you mean?

    Are you asking me to setup an admin account for your support desk to use to test your app on my site?

    Have you tested this plug-in with 3.7.1 yet?

    Thanks,
    Rotisory Foundation LLC

    Plugin Author f1logic

    (@f1logic)

    Yes please setup an admin account for us to debug this issue.
    We have tested it with 3.7.1 and found no issues.

    It looks like Twitter started working, I may have had the username wrong with an @ in front of it.

    Facebook seems to be properly authorized, but it’s still not posting. I’m wondering if it’s having a conflict with the “Facebook All” plugin? Do I need a separate app configuration for the two different plugins? I seems the same one should work for both, but maybe they are conflicting with each other somehow?

    Linked in also does not appear to be working yet either, but it’s lower on the priority list.

    If I can get this to work, I’d love to get the pro version to have Pinterest and Google+ work as well.

    Plugin Author f1logic

    (@f1logic)

    We have checked the plugin. There is no error message while posting.
    So could you please check whether sandbox is on for your facebook app?
    For reference, see the image at http://docs.xyzscripts.com/wp-content/uploads/2013/04/fb41.png

    It’s disabled. Has been from day 1. I sent you a screenshot.

    The Facebook problem was resolved by creating a separate Facebook app configuration in the Facebook developers site. Apparently using the same Facebook app with the “Facebook ALL” plug-in was creating some kind of a conflict so that this plug-in wouldn’t post.

    I also modified the “publish.php” script to remove some unwanted characters and line-feeds, but that’s a different issue. I sent the modifications to xyz, so hopefully they can integrate them into future releases.

    I just purchased the full version as well, thanks to xyz’s great support.

    Just uninstalled this plugin. Way too much work on keeping it working.

    Plugin Author f1logic

    (@f1logic)

    could you please let us know the issues?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Doesn't post to anything using v1.2.1 with WP 3.7.1’ is closed to new replies.