Support » Plugin: Facebook for WooCommerce » Doesn’t load images

  • Resolved msc07

    (@msc07)


    I have installed “Facebook for WooCommerce” and my issue is that it doesn’t load the images from my website!
    I does load all information from products and categories but it doesn’t load any images!!!

    is that because of the size images that we load to our website ? they are all 960×600, does that sizes make any diference or is something else !!!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Marcus, SkyVerge Support

    (@marcusskyverge)

    Hi @msc07,

    Thanks for reaching out. Happy to help you with this!

    I’m sorry to hear that the plugin is giving you a bit of trouble. When the plugin shares the image information with Facebook, we are providing a link to the image in your site, and not the image itself. Facebook then grabs it, runs it through some performance features, and saves it to its own CDN.

    You should be able to see the image URL that Facebook is using for your product if you edit it from your Facebook catalog and click on “View more fields”.

    Would you please take a look there and share the image URL that it is using?

    Thanks,
    Marcus

    Plugin Support Marcus, SkyVerge Support

    (@marcusskyverge)

    Hey @msc07,

    It has been a while since we heard from you, so I’m going to mark this topic as resolved. If you’re still experiencing issues please take a look at our documentation for more information and create a new thread if you have further questions.

    Thanks,
    Marcus

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Doesn’t load images’ is closed to new replies.