Support » Plugin: GS to WP » Does this work with WP v4.7.3?

  • I installed/activated the plugin, uploaded the “data” folder from GS to my wp-content/uploads folder and then went to Tools>GetSimple to WordPress in the WP admin. When I clicked “Check Page Folder” There’s a table with options, but nothing listed below. Seems there should be a list of content to select and apply the parameters to? Clicking “Import Selected Pages” did not do anything either. Am I missing something? Or does this not work with the version of WP I’m using (4.7.3)?

    Thanks,
    j

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Jacques Malgrange

    (@sojahu)

    Hi J,

    GStoWP works fine for me with the last WP 4.7.3.
    I have just try with the last GS version (3.3.13) and that works fine too.

    • Change the DEBUG mode to true in wp-config.php. Check again to see errors.
    • Do you have xml files in /data/pages/ ?

    Thanks for your reply!

    I did not get any errors when I turned on DEBUG mode.
    Yes, there are xml files in data/pages/.

    I changed theme and deactivated plugins as well, and did not fix it.

    Plugin Author Jacques Malgrange

    (@sojahu)

    Strange…
    Can you copy the content from one of your xml page and paste it inside ‘code’ tag ? (without the content part).

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <item><pubDate>Tue, 18 Nov 2014 11:09:43 -0500</pubDate><title><![CDATA[3 Dos and 3 Don'ts for Your Mobile Strategy]]></title><url><![CDATA[3-dos-and-3-donts-for-your-mobile-strategy]]></url><metad/><menu/><menuStatus/><content><![CDATA[...content...]]></content><private/><author><![CDATA[jacapps]]></author><returnpage><![CDATA[Main]]></returnpage><jacblogimg><![CDATA[http://www.jacapps.com/data/uploads/stock-photos/mobilestrategy1.jpg]]></jacblogimg><creDate>Tue, 18 Nov 2014 11:09:43 -0500</creDate><user><![CDATA[jacapps]]></user><special>jacblog</special><meta><![CDATA[blog, news, events, announcements, _special_jacblog]]></meta><parent><![CDATA[blog]]></parent><template><![CDATA[template-blog-detail.php]]></template><menuOrder><![CDATA[131]]></menuOrder></item>
    
    Plugin Author Jacques Malgrange

    (@sojahu)

    The parent tag is not standard. You probably use a blog plugin because it is written “blog”.

    I will make an update tomorrow for this case.

    Regards

    Awesome- thank you!

    Plugin Author Jacques Malgrange

    (@sojahu)

    You can update and try again.

    Hi,

    I still get the same results.

    Not detecting any pages

    Thanks,
    j

    • This reply was modified 2 years, 8 months ago by jacquid.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Does this work with WP v4.7.3?’ is closed to new replies.