Support » Plugin: Menu Image, Icons made easy » Does not work with ‘native’ theme

  • Resolved Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)


    Images do not show, just the text, even with text set to ‘hide’

    Any css fixes I can inject?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Hi @hobhobuk,

    Try this version instead.
    https://www.dropbox.com/s/fiw3v8iy7vklwvg/menu-image%202.zip?dl=0

    We will release this new version shortly.

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Will install this.

    I updated to the new version and it actually showed, but the hide option did not work and showed both images, but was improvement 🙂

    Will report back shortly with the dropbox one.

    Thanks!

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Same issue with that zip sadly.

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    I think it’s something in the hover effect. It seems the CSS isn’t being applied correctly.

    Do you have any plugin installed that minifies the cache or something like that?

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Nope. The theme uses a plugin for it however, DFD Theme Extensions. The theme includes a switch for menu icons to be on or off.. wondering if this is conflicting?

    Full plugin list;
    WPBakery Page Builder
    WPShapere
    Menu Image
    DFD Theme Extensions

    Theme
    Native WordPress Theme – http://nativewptheme.net

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by Anonymous User 14869400.
    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    In the theme options, I have the options to inject CSS, JS etc.

    Maybe I can copy something into here to force it?

    Also on the menu item settings I have CSS class option.

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    @hobhobuk I have that theme and I’m able to replicate it. For now I would advise removing the hover images while I understand and provide a solution for the hover images.

    Let me see what I can find.

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Will do!
    I am unable to hide the text as well, any ideas?

    Using a custom header theme options wise (header builder) if handy to know.

    Thanks! 🙂

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    @hobhobuk

    I manage to sort that situation, can you try the version below?
    https://www.dropbox.com/s/oalgjbk8qkyecpx/menu-image.zip?dl=0

    Let me know the result.

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Sadly still no fix this end.
    Hover doubles & text still shows when set to hide.

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by Anonymous User 14869400.
    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Can you just try to clear the browser cache or any cache plugin?

    It worked fine with for me with Dfd Native in my development server.

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Cache cleared and I do not use any cache plugins on wordpress. Also no other plugins running..

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Can you send me an email to [menu.image.support AT jedipress DOT com]

    Need to ask something in private. Thanks

    Thread Starter Anonymous User 14869400

    (@anonymized-14869400)

    Will do 🙂

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Does not work with ‘native’ theme’ is closed to new replies.