Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » Does not work with embedded video

  • Resolved golusinghcpr

    (@golusinghcpr)


    This plugin doesn’t work with posts that have any embed video. I mean when I add a video link(youtube,facebook), it should show the video. But actually it only show the video thumbnail(likewise post featured image) but not the video.
    And because of it search console shows this error for every post that has video embed.
    “Content mismatch: Missing embedded video”

    I can provide all the amp post links where I have added video(by email only) so that you can test.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    Hi @golusinghcpr

    Please provide me the link to those posts where you have added the videos.

    You can send those to me via https://ampforwp.com/support/

    Hello!

    I have the same issue.
    As an example

    https://www.dandl.at/2018/03/ausfahrt-nach-riegersburg/amp/

    link to video should be

    Can you help please?

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    Hell Ahmed,

    I am also facing the same problem,

    here’s an example link:

    https://www.homemade-circuits.com/how-to-make-simple-boost-converter-circuits/amp/

    Please help us to solve this problem!

    Best Regards
    Swagatam

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @adandl @swagatam1975

    Can you please tell me how you are adding these videos in non-amp version so I can check and solve it for you.

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    Thank for your kind support,

    I have so far inserted them either as embed codes (as iframes), or simply by putting the video URL directly.

    for example in some articles I have put them in this form:

    <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cHe2UKvFrew” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

    and in some in this form:

    Both methods show the video box correctly in non-amp version but shows grey boxes in the amp version.

    Thank you!

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello swagatam1975

    Can you please contact me on team@magazine3.com so I can check it personally and solve it for you.

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    OK no problem! thanks very much for your kind support!

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    Hello ampforwp team,

    I have sent an email to the mentioned address, kindly check it, and please let me know about the details I need to provide for your assessment!

    Best Regards
    Swagatam

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello swagatam1975

    Thank you.

    I will look into it there personally and solve it for you.

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    Thank you for your kind support, appreciate it very much!

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello swagatam1975

    I think you got the solution from our team member.

    if you still face the issue let me know.

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    Thank you Meraj,

    The solution is working only for the example modified video code, when I try to apply the recommended format on other video codes, it doesn’t seem to work.

    I have sent the details through email.

    I hope the issue will be solved soon.

    Appreciate you continued support very much!!

    Kind Regards
    Swagatam

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello swagatam1975

    Ok, I will look into this issue why other videos code not working and solve it for you.

    Thank you.

    swagatam1975

    (@swagatam1975)

    OK great, I’m extremely grateful!

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello swagatam1975

    Thank you.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘Does not work with embedded video’ is closed to new replies.