Support » Plugin: Complete Open Graph » Does not work for LinkedIn, while works for FB

  • Hello Alex,
    On my site your freshly installed plugin works well with G+ and fb, but not with LinkedIn and Twitter.
    I have already tried deactivating Yoast to no avail.
    How can this be fixed?
    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Alex MacArthur

    (@alexmacarthur)

    Hi – Let me check this out and get back to you!

    Plugin Author Alex MacArthur

    (@alexmacarthur)

    It looks like some people have had issues with this when they have “text/xml+oembed” tags conflicting with the Open Graph meta data on their page. This looks like something unique to how LinkedIn parses the information.

    Just to see if this is the culprit, could you try installing this plugin and check if anything has changed?

    https://wordpress.org/plugins/disable-embeds/

    Thanks!
    Alex

    Thread Starter anatoli naoumov

    (@anatoli-naoumov)

    Installed. Purged cache. Reloaded page. … Nope.
    Fb and G+ work, LI and Twitter do not work

    Do you think this can the reason – https://stackoverflow.com/questions/32182920/linkedin-share-url-preview-not-showing-correctly ?

    Thread Starter anatoli naoumov

    (@anatoli-naoumov)

    I have manually modified the link generated by LI sharing button as suggested in the post above and it worked.

    Could you please update the plugin accordingly?

    shame on LI for such cheap coding.

    Thanks for writing the plugin đŸ™‚

    We’ve got it working with FB and TW, but Linkedin in still playing up. Specifically, it’s pulling through the featured image but only showing a small section of it. The featured image is 1200×627 and we’ve tried multiple URLs (so it’s not the dimensions or cache issue).

    This makes me think it could be the embeds issue you mention above but we have a number of embeds we need so I can’t turn them off.

    Any suggestions will be great!

    I am having the same issue.

    Plugin Author Alex MacArthur

    (@alexmacarthur)

    Sorry for just getting back to this. Specifically, what issue are you seeing, @jdev? Could you provide a link I could see for reference?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Does not work for LinkedIn, while works for FB’ is closed to new replies.