WordPress.org

Forums

User Submitted Posts
Does not work (6 posts)

  1. NataschaM
    Member
    Posted 1 year ago #

    Some posts go directly to the trash folder and after this the user-submitted images and custom fields are lost. It seems that others had the same problem according to the support threads but unfortunately it was not possible to get any useful advice here how to solve it. I changed to another plugin (as suggested by the plugin author too!) and am really happy with it ...

  2. ubound
    Member
    Posted 1 year ago #

    Perhaps conflict with other anti-spam plugins?

  3. luis2diaz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Natascha,
    can we know which plugin you finally used, please?
    Thank you

  4. NataschaM
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello! I am using "User Frontend Pro" http://wedevs.com/plugin/wp-user-frontend-pro/ and it works perfectly fur user-submitted posts and images.

  5. luis2diaz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much Natasha! I'll try the basic version and see how it works.
    Best,
    luis

  6. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Just to respond to this, the issue mentioned in the first post above is resolved two or three versions ago.. Everything should be working normally and as described.

    Also, for future questions and requests, please contact me direct at http://perishablepress.com/contact/ where I am always glad to help. Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Submitted Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.