Support » Plugin: Subscribe2 - Form, Email Subscribers & Newsletters » Does not send a complete list of posts

  • Resolved KlokanSoft

    (@klokansoft)


    Does not send a complete list of contributions II
    So I got scared again that it doesn’t send a full list of new posts. So he tried to turn off all the modules, change the template, and do literally whitish things.
    I found that angry posts are in the text. The text ends at the image and no footer is loaded into the mail.
    When the image is put first and followed by text, it’s fine. Even though I have the html version, it doesn’t send the images. I don’t know if it’s dependent on the template but I’ve tried elsewhere.
    So, when the image is at the end of the post, the text in the mail ends with the text above the image, and the other posts are not sent.
    I am unable to convince users to change the template yet πŸ™

    The user will now try to put the picture in the text at the beginning of the post.

    Some idea?
    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • mattyrob

    (@mattyrob)

    @klokansoft

    As I recall the site is sending digest emails.

    Having looked at the site you’ve linked to I can see that the images are being added in a responsive way. While that’s good for viewing the website in different devices the individual links to the images are huge.

    Typically an HTML image tag is around 200 characters long, on your site it’s around 700. This is causing issues when Subscribe2 is trying to create the excerpt, I suspect the cut is being made half way through an image tag and the resulting content is empty or corrupt HTML.

    I’m not completely sure what the solution will be yet, but I suspect adding some text above the images would be a good workaround for now.

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    I don’t know I’m getting lost in that.
    Yes when the picture is wrapped with text so it is OK. Unfortunately, the user does not respect certain rules. The picture sometimes has a crazy name: c0605d1383_65311305_o2-800×600.jpg :-(, just a user.

    But still, I can’t understand why it cuts off.
    Last year, the user entered the same way, it probably didn’t matter how it works and everything went through. Now it doesn’t work and I can’t figure out a mistake to know what to fix πŸ™

    Thank you for your cooperation

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    More news from the battlefield. πŸ˜€
    6 hours analysis and exploration :-/

    I uninstalled the DB cleanup plugin.
    Installed a new version of Subscribe2.
    He set everything he needed and checked.

    First setting For each Post – super!
    I’ve done Settings / teplates / send email preview all works!
    I got 4x e-mail for HTML – Full, HTML – Excerpt, Plain Text – Full, Plain Text – Excerpt
    Perfect including picture. Super.

    BUT
    I use once-per-hour, twice a day, once a day, weekly settings
    Settings / teplates / send e-mail preview and it’s broken again, e-mail quits at the beginning of the image.
    All variations are wrong πŸ™
    Just like when you send a complete weekly newsletter to πŸ™ πŸ™

    JENΕ½E
    I’m going back to post / Send preview of this post to currently logged in user ……
    I got 4x e-mail for HTML – Full, HTML – Excerpt, Plain Text – Full, Plain Text – Excerpt
    Perfect including picture. Super. How is it possible ?????

    ERROR
    Resend Notification Doesn’t Send Anything

    And at the end of the next other error
    when set Once per hour, Twice a day, Once a day, Weekly
    Your Notification Settings does not work
    not go Receive email as, Subscribed Categories, Do not send notifications for post made by these authors
    can’t be set πŸ™
    I’ll set For each Post, everything is fine again
    And now look for a bug: – /

    Different sites, different templates, other plugins off, still a bug.

    Thank you for your cooperation

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    Other Findings
    when anything other than For each Post is set
    It ignores personal settings and settings for registered readers.
    Ignores HTML – Full
    Only Plain Works – Excerpt

    There must be at least 40 words before the image in the post
    Anything in the range of 41-62 words is wrong and the post is cropped.

    63+ words again OK.

    Multiple posts will be terminated and will not continue to email by posting another post.

    This error is only for posts with images of other settings outside the For Each Post

    mattyrob

    (@mattyrob)

    @klokansoft

    The digest style email notification are opt in or out only – users cannot chose content style or amount because differing choices between users could create an almost infinite variety of emails to create.

    This issue is clearly to do with excerpt creating when the contact splits around an image tag. It must end up with the creation of invalid HTML – let me see if I can recreate the issue locally and then see if there is a possibility of a fix.

    mattyrob

    (@mattyrob)

    @klokansoft

    I’ve recreated the issue and I think I have found a bug and worked out a fix, please try this.

    In the following file:
    subscribe2/classes/class-s2-core.php

    You will find a function called subscribe2_cron and around line 1656 you’ll find this line:

    $excerpt = $this->create_excerpt( $excerpt, true );

    Change that to:

    $excerpt = $this->create_excerpt( $excerpt );

    And I think that will resolve your issue.

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    The digest style email notification – Yes true

    I built a test website http://vyvoj.tomoviny.cz
    I made the edit and created several test posts.
    Every post I check by test from template administration to send preview.
    Every post went through OK

    I have set up an urgent dispatch, but I don’t know if I got an e-mail.
    Check in administration records sending and time set for next week. But I still don’t have an email πŸ™

    I tried sending again from the administration nothing undamaged.
    I tried resend in the post and also nothing delivered.

    I set the posting for another hour, I will try to add some more posts, it’s possible that those that are created will not send at all.

    Thank you for your cooperation

    I have installed Email Log Add-in for further review

    • This reply was modified 2 years ago by KlokanSoft.
    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    There was a mistake in my personal settings. I added another subscriber, created posts waiting for the next attempt to submit.
    When the blo is set for each post, everything went through OK.
    When it sent a report in a week, it didn’t go off for the first time. Then the OK administrator on the subscriber did not.
    I checked everything again, added posts, and waited for another post. May 12, 2019 @ 16:00
    You can subscribe to add your test address: D

    • This reply was modified 2 years ago by KlokanSoft.
    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    this information is not valid !!
    Test May 12, 2019 @ 16:00

    Adminin registered
    @ tomoviny.cz sent e-mail ok 3x ??

    Public Subscriber subscription confirmed
    @ atlas.cz 16:07 Send overview OK
    @ gmail.com not send / check delivery spam, there is nothing
    @ seznam.cz not send undelivered

    Email Log To:
    2019-05-12 16:07:28 only @ tomoviny.cz – OK delivered 3x
    not info and create @ atlas.cz yet delivered

    not info and create @ gmail.com not delivered
    not info and create @ seznam.cz not delivered

    • This reply was modified 2 years ago by KlokanSoft.
    • This reply was modified 2 years ago by KlokanSoft.
    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    Stop getting lost in that
    Sorry previous information was wrong πŸ™
    all delivered to the wrong address the problem was in my identification.

    sender: xmaster <info@tomoviny.cz> via domain zajicek.stable.cz
    reply address: xmaster <info@tomoviny.cz>
    to: info@tomoviny.cz

    The address to which the delivery address was not listed, but probably leaves as a bulk email in a hidden copy.

    Thus, in summary:
    The last code fix is fine and the upload error with the image, the necessary mail, and so on. It is fixed.

    Sending summary email is fine

    So fix OK
    Next, will I test at the customer or will you issue an update?

    mattyrob

    (@mattyrob)

    @klokansoft

    Thanks for the updates – it seems like the patch might be good then – will await your confirmation from the live site.

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    OK thank you for your cooperation, patience and incomplete English. I will inform about the end of the week

    mattyrob

    (@mattyrob)

    @klokansoft

    I’m happy to help – thank you for the detailed information you’ve posted and for your patience too. (And you English is better than my ? Czech)

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    my solution is translate.google.com: D English only manuals, computers, but not to chat or write too much with someone. Yes otherwise I am Czech πŸ˜€

    Thread Starter KlokanSoft

    (@klokansoft)

    today, at 12:30, a sharp email will be sent

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘Does not send a complete list of posts’ is closed to new replies.