Support » Plugin: Gutenberg Block Manager » Does not do anything

  • Resolved Blamedutchie

    (@blamedutchie)


    After installation of the plugin, went to Settings>Block Manager, clicked a few green buttons. They remain green. Blocks are still enabled.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    @blamedutchie I’m thinking that maybe your site is blocking access the WP Rest API.

    Do you know how to use your browser console to inspect a Network request?
    You may want to check the response to check for an error.

    Thread Starter Blamedutchie

    (@blamedutchie)

    @dcooney I’ve done what you suggested, there is indeed a 404 error “rest_no_route”. However, other plugins that use the API are working fine and a few quick wp-json requests shows that the API is working properly.

    Plugin Author dcooney

    (@dcooney)

    I’m assuming you are a site administrator role.

    The only reason it would 404 is if it’s being blocked on the server somewhere or maybe you don’t have a minimum of activate_plugins user role <- though in this case, I doubt it would 404.

    Are you running any security plugins or have another site you can test on?

    • This reply was modified 9 months ago by dcooney.
    Thread Starter Blamedutchie

    (@blamedutchie)

    @dcooney Your assumption is correct.

    I am running Wordfence, but other rest_api calls are working properly. I’ve also ruled out the possibility of a browser issue, so for now… I’ll just try again when there is a newer version of the plugin.

    Thanks anyway!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Does not do anything’ is closed to new replies.