WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Awesome Weather Widget » [Resolved] Display Error

[Resolved] Display Error

  • Hi,

    I love your plug-in – best one I’ve found. The look and colors that change with the temperature are like no other I’ve found. I added it as a widget to the footer of a WP site – http://www.greengablesinnww.com – it works great and the client loves it.

    My problem now is the client obtained a different domain – http://www.greengablesinn.com (without the “ww”) – so I’m setting up a new duplicate site for the new domain and then will delete the old site.

    While the plug-in works great on the current site, it is displaying with errors on the new site. The two sites are identical so I was surprised to see that the 5 day forecast temperatures are displaying as “F F F F F F” under the footer on the background. I had copied the plug-in to the new site so when I found it was displaying errors I deleted it and installed a new version – didn’t help.

    To see the new site you have to go to http://www.greengablesinn.com/cms/ otherwise you are redirected to the current site.

    Thanks for your help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/awesome-weather/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Hal Gatewood

    @halgatewood

    Looks like it worked itself out. Probably an error retreived in the data from the API. It caches it for an hour so it would have cached the incorrect temps.

    I’ll add a check to make sure values are present before showing the F so that it’s not blank in the future if something messes up.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Display Error’ is closed to new replies.
Skip to toolbar