Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support kluver

    (@kluver)

    Hi @samwiltshireuk,

    After updating WooCommerce did you also update the PDF Invoices and Packing Slips plugin? The last version is 2.0.13.

    And if you are totally up to date, are you using a custom font and/or custom template?

    I love to hear from you!

    With kind regards,

    Michael

    Plugin Author Ewout

    (@pomegranate)

    @samwiltshireuk, this output typically happens when there was an issue during the upgrade process, when the fonts are reinstalled. Did you update to PDF Invoices & Packing Slips 2.0.13 from a pre 2.0 version?

    Can you try if reinstalling fonts via the Status tab of the PDF Invoice settings fixes this issue?

    Let me know!
    Ewout

    Thank you Ewout, it worked after installing fonts.

    Thanks for the fix Ewout / @pomegranate. I had a similar issue and this worked for me 🙂

    Plugin Author Ewout

    (@pomegranate)

    @cookieweb & @samwiltshireuk – just out of curiosity, which version did you use before upgrading to 2.0.13? Did you install the upgrade via WordPress or did you manually push this from a staging area/testing environment?

    Under normal circumstances, this shouldn’t happen, although there are a few reports of people that had this issue when upgrading from 1.X to 2.0.

    If I have a bit more information about this I may be able to prevent this from happening again in the future.

    Thanks!
    Ewout

    Worked a treat!

    To answer your question Ewout, I did everything from the wordpress site via Admincp

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Display error’ is closed to new replies.