Support » Plugin: Christmas Greetings » Disappointed about assistance and bug

  • I’ve installed and configured it and it work perfectly and i was very happy.
    In one site i’ve had to change the greeting message so i’ve gone to advanced settings to change it and i’ve discovered that is impossible to open that section.
    So i’ve thought that was a single problem for that site but i’ve tested all other sites on that i’ve installed the plug in and it there is the same issue.
    So i’ve tried to uninstall the plug in and reinstall after to have removed all info about it via ftp and also searching on db tables via phpmyadmin ( i’ve also clearde server cache to be more sure )
    When i reinstall the plug in it continue to mantain previous settings and also it is impossible to click the advanced settings.
    I’ve tried to write via mail and also answering to an other post and there is no reply.
    We are under holidays and for a plug in that work exactly for that i think that assistance must be more ready to assist.
    I hope to can change my valutation and to solve the problem asap.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author technocrackers

    (@technocrackers)

    Mario, It works for number of users in the world, Its not working for you that means there might be some conflict issues at your end, To investigate we require Wp-admin access and you simply said that you are not going to provide credentials.

    Plugin Author technocrackers

    (@technocrackers)

    You even did not care to share your url in the support thread.

    Andrew Nevins

    (@anevins)

    WCLDN 2018 Contributor | Volunteer support

    @technocrackers, You’re not allowed to ask for login credentials.

    Thread Starter Mario Barretta

    (@mario-barretta)

    Thank You andrew for your reply.
    i think that is not a correct support to aks admin credential access to site especially without signing responsbaility form or some contract to establish the rules .
    I’ve hoped to can receive a more exact help or suggest to personal investigate

    This plugin was working fine until your last update. Now it messes up my site layout.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Disappointed about assistance and bug’ is closed to new replies.