Support » Plugin: Elementor - Header, Footer & Blocks Template » Different footer background color

  • Resolved ealizadeh

    (@ealizadeh)


    Hello there,

    The background color I see on the result page is different from when I’m editing the footer in the Elementor. The header background color is as expected, but there seems something strange with the footer background.
    I’m using OceanWP theme and I have disabled the header and footer options in the theme.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @ealizadeh

    I have visited the link provided but not sure what is the difference between the footers in the backend and the frontend.

    Please provide us the screenshots, so we can further check the issue. Also, it will be great if you could provide us the exact steps to reproduce the issue at our end.

    Looking forward to hearing from you.

    Regards,
    Rahul.

    ealizadeh

    (@ealizadeh)

    Hello @brainstormteam,

    Below are the screenshots. As you can see, the footer background should be #F7F9FB as selected in the Elementor editor block. But it’s not the case on the published page!

    https://ibb.co/LJxZdNN
    https://ibb.co/VCcRk18
    https://ibb.co/ygvvR42

    Thanks for your response

    • This reply was modified 2 months ago by ealizadeh.
    • This reply was modified 2 months ago by ealizadeh.
    Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @ealizadeh

    Thanks for the screenshots.

    I have checked the website and the color is applied from the global colors.

    You can use this custom CSS code:

    .hfe-copyright-wrapper span {
        color: #F7F9FB !important;
    }

    But after applying this color, the text is not visible since it matches the background color.

    I hope this helps 🙂

    Please let us know in case of any further help.

    ealizadeh

    (@ealizadeh)

    Thanks for your message.

    While you were right that by adding above custom CSS, the text won’t be visible. Anyway, the color still is not right!!

    Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @ealizadeh,

    Thank you for getting back to us!

    As I had a look into your issue, this seems a bit strange to me. In fact, the color applied to the editor should display on the frontend.

    First of all, please remove the custom CSS provided earlier and then regenerate the CSS files from Elementor -> Tools -> Regenerate CSS.

    If this does not fix the issue, then I would recommend you to please open a support ticket from our Support Forum so that we can take a closer look.

    Looking forward to resolving your issue ASAP.

    Regards,
    Prajakta Suryawanshi

    Plugin Support Team Brainstorm Force

    (@brainstormteam)

    Hello @ealizadeh

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

    Regards,
    Rahul.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.