Support » Theme: Customizr » Different behaviour beween admin and user

  • Resolved Tradedog

    (@tradedog)


    Hi all

    When I am logged into my site as admin all my menu links behave as they should. I have my front page configured to show latest posts and it does.

    When I log out, if I click my login link it directs me to the front page where I then find a login graphic and dialogue, not latest posts. Any idea what I am doing wrong?

    One other little thing. Under general settings on the dashboard what should I put in the wordpress url and site url boxes?

    Site is at golftipfinder.com

    My thanks

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    Check your Dashboard>Settings>General.

    Is Membership: Anyone can register ticked? If so, untick it.

    Tradedog

    (@tradedog)

    Just looked, it is unticked.

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    Your 2nd question: unless something unusual, should both contain
    http://www.golftipfinder.com

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    Are you using any Membership plugin, such as WP-Members?

    Tradedog

    (@tradedog)

    Yes I am using WP Members

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    That’s causing the problem. If you Deactivate that plugin then all should work. You then need to diagnose how to change the Plugin settings that are causing this behaviour.

    Tradedog

    (@tradedog)

    Thx rdell, I will try that, any idea where to start?

    Tradedog

    (@tradedog)

    I deactivated it and it reactivated itself, problem gone!

    One other thing, the remember me function does not work, any ideas on that?

    Thx again

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    Sounds like a WP-Members feature – try their Forum.

    Tradedog

    (@tradedog)

    Thx, I will do that

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Different behaviour beween admin and user’ is closed to new replies.