Support » Plugin: Under Construction » Didn’t uninstall on one site

  • I uninstalled it on one of my sites under construction. I finished the work and turned it off but the under construction page was still there. I uninstalled the plugin and the under construction page was still there! I thought it might be a DNS Flush issue. So I removed it from 5 other site and they uninstalled ok. So I reinstalled it on the broken site thinking that maybe I didn’t turn something off and it got stuck. I uninstalled one last time. It is still showing the under construction page! So I will see if I need to delete something in cPanel If that doesn’t work I will reinstall word press. I wont be using this plugin again.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    This issue could have easily been resolved in 2 minutes if you’ve contacted our support. But I guess this is a better method.

    Something going on with DNS or HostGator’s DNS refresh time. Sorry for the post I tried to edit it.

    tommyrodrigue

    (@tommyrodrigue)

    Hi, I have the same issue. I tried everything until I deleted it and it still shows up, only on mobile on my french front-page.

    Anyway you could help me on this issue ? I am hosted on bluehost.

    Thank you!

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    @tommyrodrigue please don’t use review comments for support in the future

    You have to prune/delete/clean the cache. Either in a plugin your using on your WP or in the Bluehost cPanel.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this review.