WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Didn’t do anything, theme suddenly messes up until I re-apply it. (w/ screenie)

Didn’t do anything, theme suddenly messes up until I re-apply it. (w/ screenie)

  • Hi all, hope you can help me out. There doesn’t seem to be anything wrong with the theme — I’m using Agregado from Smashing Magazine. Sometimes when I load the page, the theme is all messed up even if I haven’t touched it. This is what happens:

    http://mufflednoise.com/images/wordpress%20theme%20problem.jpg

    Any idea what’s causing it? Any general idea would be appreciated, as it seems to be a special case. I can look into it myself based on your ideas — right now, I just don’t know where to start.

    Thanks a bunch in advance!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • you have a few errors that might skew it in IE.

    Looking at the screenshot, though, it looks like it’s losing it’s styles – is it?

    Thanks, I’ll look into those errors. 🙂

    As for the screenshot, I’m no expert on this but if it’s just CSS, it’s strange that even the background images are completely gone, like there is no theme at all.

    Unfortunately, all I know is that it’s fine one day, and it could be fine for a few days, but soon enough when I check it’s messed up like that.

    Anything I should checking?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Didn’t do anything, theme suddenly messes up until I re-apply it. (w/ screenie)’ is closed to new replies.